Шофьор нанесе сериозни щети на 7 автомобила в опит да избяга

...
Шофьор нанесе сериозни щети на 7 автомобила в опит да избяга
Коментари Харесай

Шофьор потроши 7 коли в опит да избяга от крадци в София

Шофьор нанесе съществени вреди на 7 автомобила в опит да избяга от крадци при среднощна гонка. Столичните криминалисти търсят причинители на обир в София, потвърдиха от Министерство на вътрешните работи за случая.

В 1.30 ч. след среднощ в неделя бил получен сигнал за случай на паркинг в региона на ул. „ Луи Айер ”, минути по-късно - сигнал и за осъществен обир и потърпевш.

Изпратените на място полицейски екипи открили, че на паркинга са блъснати и повредени седем автомобила. Според обясненията на мъжа, до момента в който чакал в колата приятелката си, към него сеприближили четирима непознати. Той потеглил внезапно, но те го настигнали, били и ограбили - взели му мобилния телефон и парите, съобщава Нова.

Мъжът е тестван за съществуване на алкохол и опиати, резултатите са негативни. Заради нанесените материални вреди по паркираните коли по отношение на него е взето отношение по Закона за придвижване по пътищата.

Във връзка с осъществения обир е образувано досъдебно произвеждане, работата по което продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР